pescuit-record

Cum a fost descoperit, din intamplare, minunatul Getzem

Intr-adevar Getzem are un succes rasunator, de cativa ani, pe malul vestic al Atlanticului.

Compozitia sa a fost stabilita accidental. Un biolog era la picnic, pe malul unui rau. Sotia lui s-a dus sa ia un pachet de servetele din masina. In torpedou a gasit un flacon micut, plin pe jumatate, pe care l-a adus sotului, intrebandu-l ce contine.

Biologul l-a deschis, l-a mirosit si i-a spus: „este un extract concentrat din organe de peste si hormoni animali, avem o gramada la laborator” si a adaugat: „sa-l redam naturii”, golind flaconul in apa raului.

Dar nu mica ii fu mirarea, cand vazu o ciudata aglomerare de pesti, chiar in locul in care varsase flaconul. Uitandu-se mai atent, vazu un mare numar de pesti, care se foiau in toate directiile, parca innebuniti de acest produs.

Astfel, din intamplare, a fost descoperit Getzem, care avea sa devina norocul pescarilor.

Apoi, laboratoarele au prelut ideea si au dezvoltat-o la scara larga. Pestii, pur si simplu, „sar in undita”

Getzem actioneaza prin miros. Pestele il simte de la zeci de metri si nu-i poate rezista. Este atras, ca de un magnet, imediat se indreapta spre miros. Cu cat este mai aproape, cu atat devine mai lacom. Chiar daca mai sunt si alte undite in apropiere, in carligul dumneavoastra se va prinde.

E cunoscut cazul unui pescar, care nu mai avea momeala: a umezit carligul cu cateva picaturi de Getzem, gasind astfel calea de a prinde multi pesti.

Este extraordinar, dar adevarat!

Utilizatorii raporteaza aceleasi rezultate uimitoare, indiferent daca pescuiesc in rau (pastrav), in lac sau in mare. Ce chilipir pentru toti pescarii! Nu se mai intorc acasa cu mana goala si cu coada intre picioare, dupa ce au stat ore in sir, fara a prinde nici macar o fata. Astazi, nimic mai simplu, pentru a va da pe spate prietenii pescari. 

Important: 1 flacon de Getzem este, in mod normal, suficient pentru 4-5 zile de pescuit. Unii dintre clientii nostri, care au prins peste 100 de pesti intr-o zi, ne-au atras atentia ca flaconul nu le-a ajuns decat ceva mai mult de 2 zile. Deci, este vorba de o indicatie medie, ce corespunde unei capturi de 40-50 pesti intr-o zi de pescuit. Testele facute in bazine cu apa dulce sau cu apa de mare au aratat ca 2 picaturi sunt suficiente. Au fost luate 2 momeli identice. Una a fost umezita cu 2 picaturi de Getzem, cealalta nu. Cele 2 momeli au fost plasate la distanta de 3 metri una de alta, in mijlocul bazinului. Dupa 27 secunde, toti pestii din bazin s-au napustit asupra momelii cu Getzem. Era o adevarata isterie in jurul momelii, fiecare peste incerca s-o inhate.

pescuit-record